[STEAM] Registracija,sigurnost i problemi sa istim. - ⭐️ CS GENERAL - #skidzForum
[STEAM] Registracija,sigurnost i problemi sa istim.

skidz™

[STEAM] Registracija,sigurnost i problemi sa istim.
« on: 18, May , 2018, 11:05 PM »
Pravila postovanja u ovoj temi

Ovo je samo dopuna generalnog pravilnika, molimo vas da pročitate isti pre nego što postujete u temi.

1. U ovoj temi dozvoljeno je pitati za bilo kakve probleme vezane za steam, rad istog, kupovinu preko sajta ili bilo šta drugo vezano za isto.
2. Moderator tim strogo zabranjuje reklamirnanje vašeg sajta ili foruma gde se prodaje steam, u šta se podrazumeva da je najstroćije zabranjeno pisanje postova u kojima vi prodajete, menjate, kupujete steam. (sem ako nije sa oficijalnog sajta).
3. Zabranjeno je otvaranje tema sa naslovom steam, jer je ovo generalna tema za diskusiju.
Instalacija

Instalaciju stima i skidanje istog možete izvršiti sa steam sajta, ako pratite sledeći You are not allowed to view links. Register or Login.

Zaštita

Kada je instalacija gotova registrujete se i verifikujete vaš nalog na mejl koji ste prethodno uneli prilikom registracije.
Desni klik na steam ikonicu u taskbaru potom settings, vodi vas do podešavanja vašeg naloga.
VAC Status bi trebao da bude "In good standing".Ispod toga imate Security Status, koji ako je crvene boje treba srediti klikom na drugme "Manage steam guard account security" kada se to otvori potrebno je štiklirati sledeće "Keep my account protected by Steam Guard".
Time ste zaštitili svoj akaunt, kako ?
-Logovanjem sa drugog kompjutera steam izbacuje da unesete sigurnosni kod koji prilikom tog logina steam support automatski salje na vaš mejl, i ukoliko vam je mejl dobro zaštićen niko ne može ući na njega i videti taj kod, tako možete i vi proveriti da li je neko pokušao da se loguje na vaš account.Ukoliko ste vi odišli do igraonice ili do druga isti je proces, login traži kod vi odete na mejl kopirate kod (refresh mejl ako nije stigao, pogledati trash pre nego što stisnete dugme da mejl nije stigao) i unesete ga na steam i tada ga otključa.Sledeći put steam pamti tako da sa tog istog kompa sledeći put je dovoljno uneti samo password.

You are not allowed to view links. Register or Login
[STEAM] Registracija,sigurnost i problemi sa istim.


Sigurnost pri kupovini

Najsigurnija kupovina pružena je od samog stema i nudi kupovinu na razne načine, sajt preko koga možete kupovati nalazi se na sledećem LINKU.
Steampowered sajt vam nudi kupovinu igrica preko iliti putem


Citiraću vam poruku koje je veoma laka za prevodjenje, i ko zna iole engleski razume
When you submit your payment information your data is protected by Secure Socket Layer (SSL) technology certified by a digital certificate.

Napomena

Kada ste sigurni da je steam obezbedjen a to je kada u settings delu stoji ovakva sličica
onda ste mirni, ukoliko je crvena vreme je da se promeni sifra na mejlu i sifra na stimu kako bi se eventualno izbegle neželjene situacije.Nikome nemojte davati steam acc da vam namesti nešto jer tada su veoma malo mogućnosti da sledeći put možete koristi isti steam.
#skidzGλMING™ CS 1.6  © since 2009
  

There was an error while thanking
Thanking...