Registration Agreement

Registration Agreement

OPĆA PRAVILA & UVJETI KORIŠTENJA

1. Članak
Zabranjena je upotreba bilo kakvih nedopuštenih cheatova.
 
2. Članak
Za kršenja članka 1. iz "Općih Pravila" administratori na serveru ili anti-cheat program dodijelit će igraču trajni BAN, bez mogućnosti unbana na serveru.
 
3. Članak
Zabranjuje se upotreba "nickova" tj. bilo kakvih imena koji bi mogle dovesti do vrijeđanja na serveru. Svatko sa nickom koji potiče mržnju prema drugoj skupini, narodu bit će KICKan sa servera. Ukoliko se ponovo prekrši ovaj članak igrač će biti ce trajno BANiran sa servera.
 
4. Članak
Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje ostalih igrača preko chat poruka. Svako vrijeđanje ili poticanje na vrijeđanje, poticanja na korištenje cheatova rezultirat ce KICKom. Ukoliko se ponovo prekrši ovaj članak igrač će biti trajno BANiran sa servera.
 
5. Članak
Svi igrači dužni su poštovati administratore servera. Bilo kakvo vrijeđanje ili prozivanje admina preko chata biti će kažnjeno BANom! Na rad admina možete se žaliti #skidzGAMINGU putem našeg foruma -> sekcija za žalbe.
 
6. Članak
Bilo kakvo ometanje ostalih igrača, trolanje igre i servera rezultirat ce KICK-om. U slučaju ponavljanja kršenja članka igraču sljedi BAN.
 
7. Članak
Zabranjuje se reklamiranje i oglašavanje bilo kakvih servera, ip adresa, web i facebook stranica koje imaju veze sa gamingom, kao i pozivanje drugih igrača na; društvene mreže, ts, msn i sl. kako bi im se dao ip, web ili spomenute navedene zabranjene stranice.
 
8. Članak
#skidzGAMING zajednica može u bilom kojem trenutnu bez predhodne najave izmjeniti "Opća Pravila & Uvjete Korištenja" servera.
 
9. Članak
Za administratore uz opća pravila servera vrijede i "Upute & Pravila za Admine". Administratori nemaju imunitet pred u "Općim Pravilima i Uvjetima Korištenja"!
 

ⓛ Prihvaćanjem ovih pravila u potpunosti se slažete s Općim Pravilima & Uvjetima Korištenja #skidzGAMING zajednice.
skidz-gaming.com, Admin team