#skidzGλMING™ - ABOUT ♠ skidz
Home  //  Home  //  About skidz

PLG_LIKE_USER_RATING

  skidzGλMING™

Counter-Strike 1.6 Community

#skidzGλMING™ je online gaming zajednica koja je vezana za Counter-Strike 1.6. Sve je počelo 04/04/2009 kao ideja da se pokrene jedinstvena zajednica koja će spojiti i pridobiti cs igrače sa balkanskih prostora. Pokrenuta od grupe old school gaming entuzijasta s preko 20g iskustva u cs-u s primarnim ciljem da podignemo balkansku Counter-Strike gaming scenu koja je zadnjih godina u padu te pružiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu igračima u opuštenoj atmosferi.

#skidz zajednica djeluje kao neprofitabilna organizacija. Naša misija je okupili što više novih i onih starih igrača koji dijele istu strast za najboljim FPS-om ikad. Nadamo se da ćemo inspirirati i potaknuti druge u ovoj regiji našim pristupom i energijom kako bi održavali ovu gaming scenu i gurnuli je u sami vrh FPS-a žanra di joj je i misto. Dokle god postoji igrač koji dijeli naše vrijednosti, mi ćemo biti ovdje za Vas, to je naša dužnost, i uvijek možete računati na nas.
Također na raspolaganju je free 2 play #skidz server koji je osmišljen da pruži ultimativno igračko iskustvo, zaigrajte na #skidz serveru i uvjerite se zašto smo ultra najbolji.

Pozivamo sve ljubitelje Counter Strike-a 1.6 da budu dio skidzGλMING™ zajednice.


GL HF

[ PLλY 0R Bᴱ PLλY3D ]

  CS 1.6 community © since 2009 by: skidzGλMING™ 

JESI U IGRI ?